25 Haziran 2010 Cuma

Keşke Bitmeseydi !!!

Evet, kızların bayıldığı, erkeklerinse bayılırken nefret etme numarası yaptığı (!) Aşk-ı Memnu bitti. Bence bitmeseydi iyiydi de, hadi neyse.

Görsel açıdan insanların göz zevkini okşayan bir diziydi bana göre. Ama çok sevgili erkeklerimiz, işin ahlaksızlık boyutuna o kadar kafayı takmışlar ki, bunun sadece bir dizi olduğunu, izlenip unutulup geçileceğini, bazen göz ardı ediyorlar.

Yalnız çok süper bir tezim var: Bu dizilerdeki oynayan erkekler, kadınlara çiçekler, pahalı mücevherler aldıklarında, bu "SADECE BİR DİZİ" oluyor ve gerçek hayatta bunlar olmuyor! Ancak iş, kadının erkeği aldatmasına gelince, bu toplumsal bir ahlaksızlığa dönüşüyor nedense :)
Biraz taraflı bir bakış açısı değil mi sizcede?

Gerçi şu konuda Murat'a katılmadan edemeyeceğim; bir kere herşey taklit veya yeni moda olarak eserlerden alıntı. Bizim senaristlerimiz daha iyisini yapamıyorlar mı acaba?

Bizim insanımız şu anda dizi furyasının içinde hapsolmuş vaziyette. Bir gün umarım herkes, bunların sadece birer dizi olduklarını, dizideki karakterlerden biri öldüğünde, cenaze namazı kılınmaması gerektiğini ve her ünlü gördükleri yerde ellerine kağıt sıkıştırıp dizideki gerçekleri anlatmanın anlamsız olduğunu anlayacaktır.

Neticede Beren güzel, Ahu güzel, Kıvanç yakışıklı, Selçuk karizmatik. Kıyafetler, arabalar, evler göz alıcı. Yeterli değil mi?
Bitmeseydi iyiydi de...

2 yorum:

canstin dedi ki...

behlül kaçar

Sezin dedi ki...

ekşi sözlük oku ya acaip eğlendim :) süper yazmış tipler.