2 Haziran 2010 Çarşamba

Çok Yakında

Merhaba,

Bugün sizlere yazımda yeni gelecek olan teknoloji ve oyunlar hakkında kısa kısa bilgiler vereceğim;

*PSP2: Sony'nin, Nintondo DS2'nin duyurulmasından sonra, PSP2'nin yapımına başladığına dair söylentiler çıktı. Duyulanlar arasında cihazda iki adet GPU(Graphic Processing Unit), bir adet ön kısmında ve bir adet arkasında kamerala olacağı sadece birkaç yenilikten birisi. Ayrıca ekranın da dokunmatik olacağı söylentiler arasında.

*3D Monitör ve LED TV'ler hayatımıza yavaş yavaş girmeye başladı fakat fiyatları şu anda el yakmakta. 3D modelleme yapabilmesi için ekranların 120HZ'lik tazeleme yapmaları gerekiyor. Ayrıca 3D görüntüyü izleyebilmek için ekranlarla birlikte gözlük kullanılması gerekiyor. Ama dediğimiz gibi şu anda kulanım darlığı ve fiyat açısından satın alınması mantıklı değil. Hele ki LCD TV lerdeki bu fiyat düşüşü var iken.

* Hideo Kojima yeni bir Metal Gear oyunu ile karşımıza çıkıyor. Metal Gear Solid: Rising. Son oyunda Snake kafasına sıkıp :) intihar ettikten sonra bu oyunda RAIDEN ile yeni maceralara atılacağız. Oyunun XBox360'a da çıkacak olması grafikler konusunda Metal Gear 4'deki kadar iyi olmaması riskini taşıyor. Ayrıca Metal Gear Peace Walker adlı bir versiyonda PSP'ye geliyor.

Hiç yorum yok: