9 Mayıs 2010 Pazar

Robert Downey :)

Bayılıyorum şu zengin olan Marvel kahramanlarına! Zaten birincisi Batman, ikincisi Iron Man. Mesela Spider Man fakir bir çocukçağız. Öyle uçuyor, kaçıyor ama dönüyor yine ahırdan bozma evine, küçücük bir odadan ibaret zaten! Ama mesela Batman öylemi? Adam şatoda yaşıyor. Yanında uşağı, yok Bat mobili, yok jilet takım elbiseleri, evde partiler filan.. İzledikçe izleyesiniz geliyor:)

İşte cuma vizyona giren Iron Man de aynı şekilde. Tabi Murat ve ben müdavimi olduğumuzdan Marvel serilerinin, cuma akşamı aldık soluğu sinemada. Bu arada en sevdiğimiz ayrıntı tabiki patlamış mısır:) Yerleştik love seatlere! Birinci filmin bittiği yerden ikincisi başladı. İki saat sürdü ama eğer seviyorsanız sıkmıyor.
Film birinciye göre konu açısından biraz kıt geldi bize. Daha doğrusu aksiyondan çok demir adamımızın komiklikleri vardı sahnede. Ancak sürükleyiciydi ve Robert Downey herzamanki gibi izlemeye değer bir performans sergilemiş. Adam zaten hem zengin hem karizmatik! E daha ne olsun:)

Para verilip izlenir, benden söylemesi.
Bu arada asıl beklediğimiz Shrek! Son bölüm 3 boyutlu hatta imax 3 boyutlu olarak geliyor! Bence herkes sinemaya koşmalı ve filmi izlemeli. Çok zevkli olacağa benziyor:)

Hiç yorum yok: