19 Mayıs 2010 Çarşamba

Kendini bilmezlere mesaj :)

Bu da bugün için düğün dernekle ilgili son yazım olsun. Bu yazı evlenenler için değil, nikaha gidenler için.

Yapılmaması gereken bazı şeyler var ki, yapanlar farkında değil ama geri kalanlar tarafından feci şekilde kınanıyorlar!

1) Nikaha veya düğüne gelirken inci kolye takılmaz arkadaşlar! Çünkü inci gelinliğin tamamlayıcısıdır. İnciyi gelin takar. Evet belki gelin başka bir takı takmak isteyebilir ama siz yinede işinizi şansa bırakmayın ve inci takmayın. Aymaz aymaz etrafınıza bakınırken, insanlar size kötü kötü bakıyor ve kınıyorlar bilmiş olun!

2) Beyaz elbise ve smokin giyilmez arkadaşlar. Evet mevsim yaz olabilir ama başka açık renkler de var değil mi? Beyaz gelinliktir, gelin giyer, smokinse damadın kıyafetidir. Piyasada çokça normal takım elbise ve elbise var. Bunları giyebilirsiniz.

3) Ve en büyük yanlış: Bazı ruh hastası arkadaşlar gelinden güzel veya damattan yakışıklı olmaya çalışır! Boşa çaba gençler çünkü ne yaparsanız yapın gelinden güzel ve damattan yakışıklı olamazsınız zira gün onların günüdür ve tüm dikkatler onların üzerindedir. İstediğinizi yapın, kimse size dikkat etmez. Bu yüzden herkes yerini bilsin ve ona göre giyinsin derim ben.

Eğer ilgi çekmek yerine aşağılanmak istemiyorsanız bu yanlışları yapmayın. Unutmayın bir gün siz de aynı duruma düşebilirsiniz :)

Hiç yorum yok: