7 Ağustos 2010 Cumartesi

Erkek her yerde erkek!

Son bir haftadır, evimizde dişi kedi besliyoruz. İlk kez dişi kedi beslediğimizden, davranışlarını inceleme fırsatı da bulduk. Erkek kediden oldukça farklıymış, bunu anlamış vaziyetteyiz!

Dişi, her kalıpta dişi :) Cazgır, kendi isterse geliyor, istemezse gelmiyor. Özellikle erkeklere sevdiriyor kendini, kızlarla pek arası yok! Biraz dağınık, biraz cilveli. Keyfi istediğinde kucağımıza çıkıp oturuyor. Çok konuşuyor, hatta hiç susmuyor:) Eğer kızarsa tırmalıyor!
Cadde kızları gibi, salakça oyunlardan hoşlanmıyor. Saçları bozulmasın diye fazla koşturmuyor. Ve oldukça da ürkek!

Ama Lokuş, tam erkek. Efe efe dolanıp, arada konuşuyor. Fazla titiz, zamanlı yemek yiyor. Murat'la televizyon izliyor, bana gıdısını kaşıtıyor! Kucağa gelme huyu yok. Günümüzün esprili genç delikanlıları gibi, çılgınca oyunlar oynayıp, bizi eğlendiriyor:) Karizmatik, haşmetli, uzun boylu. Kızdığındaysa kodumu oturtuyor veya ısırıyor! Peki en çok ne zaman erkek?

Onu deliler gibi sıkıp mıncıklıyorum, hamur gibi yoğuruyorum. Ama bana ağzını açıp, tek mır etmiyor! Kız kedi İrma'ysa, en ufak mıncıklamada caarrrr!!! Erkek kedi, durumu sessizlikle karşılıyor ama kız kedi tırnaklarını çıkarıyor!

Yani kısacası; hayvan ya da insan, erkek her zaman erkek, dişiyse her zaman dişi :)

Hiç yorum yok: