20 Ağustos 2010 Cuma

Aman Tanrııııımm!!! =)

Şu anda, Bodrum yolunda, yazımı yazmaktayım :) Mutlu gün nihayet kapımızı çaldı! Tam 3 aydır bu tatili sayıklıyoruz Murat'la. Ve sonunda yoldayız.
Son bir haftadır da, bu yazıyı yazmanın hayalini kuruyorum açıkçası. Sebebi ise tatile çıkıyor olmamı eşrafıma duyurmak değil. Sebebi başka :)

Biz tüm seyahatlerimizde, gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı, uçak tercih eden bir çiftiz. Ama bu sefer, uçak bileti almakta geç kaldığımız için, otobüsle seyahat etmek zorunda kaldık.
Yaşlı ben, sanırım en son otobüslerde sigara içilen, siyah-beyaz dönemde binmiştim otobüse! =) Çünkü Murat'la, iki görmemiş gibi saldırdık! Neden derseniz;

Otobüsler bir değişik olmuşlar son yıllarda! Bir kere, her koltuğun kafalığının arkasında TV var! Yerel kanalları gösterdiği gibi, 3 tane de film kanalı var! Ayrı bir kanalda da oyun var. Herkese birer kulaklık ve gamepad veriyorlar! İsterseniz bir kanalda da, giderken yolu izleyebiliyorsunuz!

Anlaşıldığı üzere, internet mevcut=) Ayrıca cep telefonları serbest! Artı, koltuk altlarında elektrik prizi var! Koltuklar deri ve çok rahatlar. Kafa koyma yerleri de, uyurken kafası düşenler için özel olarak tasarlanmış=)

İşte bu sebeplerden, Murat'la ikimiz, mal bulmuş gibi sevindik! Meğer uçaklar minibüslerden farksızmış=)

Ben artık burada yazıma son vereyim de, biraz dizi izleyeyim=) Bon voyage...

Hiç yorum yok: